Sneukeltocht te Roosdaal

Met de Landelijke Gilde van Oetinegen nemen we deel aan De 20ste Roosdaalse SNEUKELTOCHT. We verzamelen om 9 u op het Kerkplein te Oetingen. Voor leden van de Landelijke Gilde Oetingen is de deelname gratis, niet-leden zijn ook welkom maar betalen 15 euro inschrijvingsgeld.

Wat kan je verwachten?

We wandelen in groep een korte of lange wandeling. (alle deelnemers zijn verzekerd en dienen zich te houden aan de verkeersreglementen) met als vertrek- en aankomstplaats het Provinciaal Proefcentrum voor Kleinfruit en onderweg nog drie stopplaatsen (Hof te Kattem, Sint-Martinuszaal te Strijtem en Ons Huis te Pamel). Op elk van deze vijf plaatsen krijg je één gang van het SNEUKELMENU en wordt er voor animatie gezorgd.

Een heel leuke activiteit om in groep te beleven. De opbrengst van deze activiteit gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Nog geen lid?

Nog geen lid van de Landelijke Gilde Oetingen? Vraag je je af wat we op ons programma staan hebben? Als Landelijke Gilde ijveren we voor een leefbaar dorp met ruimte voor alle gebruikers. Ben je nieuwsgierig maar wil je toch de kat uit de boom kijken, volg ons dan als LGOetingen op Facebook of neem gerust eens deel aan een activiteit, kom eens de sfeer opsnuiven. We verwelkomen je graag.

Meer nieuws

Hoe gezond is je grond