Hoe gezond is je grond

Denk je dat de bodem in de tuin niet meer topfit is of vraag je je jaarlijks af welke meststoffen en hoeveel je moet gebruiken dan kun je aan de actie 'Hoe gezond is je grond' van de Landelijke Gilde Oetingen. Tot 20 januari kan je grondstalen binnen brengen op drie verzamelpunten in Oetingen.

Na analyse in een labo worden de resultaten besproken en krijg je een deskundig advies en info over bemesting en meststoffen.
Kostprijs per staal is € 12,50, er kunnen meerdere stalen binnen gebracht worden. Je hoeft geen lid te zijn, Deelnemen aan deze actie kan geheel vrijblijvend.

Ben je echter benieuwd wat de Landelijke Gilde Oetingen voor jou kan betekenen, dan bieden we je graag een eerste jaar lidmaatschap aan voor € 13. Je geniet dan voor de helft van het lidgeld een gans jaar van de vele ledenvoordelen, je krijgt tweemaandelijks het countrymagazine Nest in de bus en bovendien bieden we je in het kader van deze actie de eerste analyse ter waarde van € 12,50 gratis aan.

Nog geen lid?

Nog geen lid van de Landelijke Gilde Oetingen? Vraag je je af wat we op ons programma staan hebben? Als Landelijke Gilde ijveren we voor een leefbaar dorp met ruimte voor alle gebruikers. Ben je nieuwsgierig maar wil je toch de kat uit de boom kijken, volg ons dan als LGOetingen op Facebook of neem gerust eens deel aan een activiteit, kom eens de sfeer opsnuiven. We verwelkomen je graag.

Meer nieuws

Sneukeltocht te Roosdaal

Met de Landelijke Gilde van Oetinegen nemen we deel aan De 20ste Roosdaalse SNEUKELTOCHT. We verzamelen om 9 u op het Kerkplein te Oetingen. Voor leden van de Landelijke Gilde Oetingen is de deelname gratis, niet-leden zijn ook welkom maar betalen 15 euro inschrijvingsgeld.