Bruegel Fietst Feest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 24 juni 2018 08u00 - 22u00
Pajottenland&Zennevallei - MEINTJESSTRAAT , 1755 GOOIK
In 2019 wordt het Bruegeljaar gevierd. Als opstap wordt door Pajottenland+ een streekactiviteit georganiseerd met medewerking van de afdelingen van Landelijke Gilden. Samen met de andere afdelingen uit de gewesten Herne - Halle - Asse-Dilbeek roepen we op om massaal deel te nemen. Vanaf15 u is iedereen ook uitgenodigd bij Brouwerij Lindemans te Vlezenbeek voor het slotevent.
Landelijke Gilden gewesten Herne – Halle – Asse-Dilbeek, werkt als partner samen met Pajottenland + en Toerisme Pajottenland en Zennevallei en andere partners aan de activiteit Bruegels Fiets Feest.  Dit initiatief is opgezet in het kader van de herdenking van deze beroemde Pajotse kunstschilder van het rijke landelijke leven, en in voorbereiding van het Bruegeljaar 2019. 

We willen met veel partners het Pajottenland en de plattelandseconomie promoten en ondersteunen door activiteiten voor gelegenheidsbezoekers en toeristen.

Samen met alle afdelingen kunnen we dit eerste fietsfeest mee tot een succes maken. Interesse om deel te nemen? Dan kun je registreren via www.bruegelfietsfeest.be. Via deze site kan men concreet inschrijven zodat men kan fietsen en proeven, verzekerd is en toegang heeft tot het slotfeest  bij Brouwerij Lindemans te Vlezenbeek vanaf 15 u.

Geef een seintje via landelijkegildeoetingen@gmail.com als je ingeschreven bent;afspraken om eventueel samen te fietsen kunnen dan gemaakt worden

Alvast bedankt!

 

Vriendelijke groeten


Het bestuur

Jean-Marie Abiels
Carine Peetermans
Agnes De Dier
Yves Hendrickx

Praktisch

Vertrek
Verschillende plaatsen oa Fruitbedrijf Bollens-Van Laer te Leerbeek, Meintjesstraat
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Oetingen
Pajottenland+
Landelijke Gilde Testafdeling Bestuursleden Vlaams Brabant
Prijs
€ 6,00
Fietstocht € 6 Slotevent € 5
Reservatie
inschrijven via de website www.bruegelfietsfeest.be
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

Nog geen lid van de Landelijke Gilde Oetingen? Vraag je je af wat we op ons programma staan hebben? Als Landelijke Gilde ijveren we voor een leefbaar dorp met ruimte voor alle gebruikers. Ben je nieuwsgierig maar wil je toch de kat uit de boom kijken, volg ons dan als LGOetingen op Facebook of neem gerust eens deel aan een activiteit, kom eens de sfeer opsnuiven. We verwelkomen je graag.

Vragen? Contacteer organisator